Winbet е първият онлайн букмейкър, който предложи депозит чрез СМС към мобилния оператор А1. Клиентите на хазартната компания вече могат да депозират с мобилен телефон, след като изпишат номера си и получат СМС, който съдържа код за захранване на игралната сметка. Всичко това повиши интереса към сайта за залози на Уинбет и много хора побързаха да се регистрират, тъй като им е много по-удобно да заредят пари в системата посредством SMS.

Как да направя депозит в Уинбет чрез СМС?

Winbet депозит чрез СМС

За да направите депозит чрез СМС в Winbet, трябва да се регистрирате в сайта, а след това да натиснете бутона за депозиране. След като се покажат методите за депозит, цъкнете на A1 и ще Ви се отвори нов прозорец, в който трябва да въведете номера на мобилния си телефон. Следва да изберете сумата за депозиране (10, 20 или 30 лева) и да изчакате 1 – 2 секунди, за да получите СМС с код за депозиране, който се вписва в предвиденото за него поле.  

Хубавото е, че можете да получите бонус, ако вкарате бонус кода за депозити чрез мобилен телефон. Другата важна подробност е, че трябва да сте на сметка към мобилния оператор А1, защото извършения депозит, ще бъде удържан от месечната Ви фактура за мобилни услуги.

Недостатъкът на Winbet депозит чрез А1 е, че можете да депозирате най-много 30 лева, но това се прави, заради лимитите на мобилните оператори, както и ограничението на сумите за хазарт. Другият минус е ограничението да се използва само една компания за мобилни услуги. Много по-добре щеше да бъде, ако бяха сключени договори и с другите оператори Vivacom и Telenor.

Заключителни думи

Сега можем да Ви оставим да изпробвате новия метод за депозит чрез СМС към А1 в Уинбет. Немалко играчи вече изпробваха този метод и останаха доволни, защото парите се превеждат на момента и залозите могат да започнат веднага. Отгоре на всичко има и промоционални кодове даващи бонуси за депозити чрез мобилен телефон в уебсайта на Winbet.