Онлайн букмейкърът Palms Bet пусна депозит чрез СМС в сайта си. Клиентите в онлайн платформата могат да видят новият метод, след като посетят сайта и цъкнат на „Депозит“, където трябва да изберат опцията А1. По този начин те ще могат да депозират с мобилен телефон, стига да имат абонаментен план към мобилния оператор А1. Новата опция за захранване на сметка е много удобна, като заредените пари се показват в реално време.

Как се депозира в Palms Bet чрез СМС?

Palms Bet A1 депозит чрез СМС

Влезте в сайта, след като се регистрирате. Горе вдясно ще видите бутон „Депозит“, който трябва да натиснете. След като го направите ще видите падащо меню, от което можете да изберете сумата, с която да захраните сметката си. Възможните варианти са 10, 20 и 30 лева. Имайте предвид, че трябва да сте въвели номер на мобилен телефон на сметка към А1 по време на регистрацията в сайта, тъй като депозитът се удържа от месечната Ви фактура.

Вие ще получите СМС на мобилния Ви телефон, който съдържа специален код. Този код ще трябва да въведете в обозначеното за него поле по време на депозиране. Средствата ще бъдат прехвърлени незабавно във вашата игрална сметка, за да можете да започнете да залагате в разделите „Спорт“ или „Казино“. Ако мобилният оператор е поставил лимит на сметката Ви до 20 лв., е нужно да посетите негов офис, за да вдигнете лимита, ако искате да депозирате 30 лв.

Депозитът чрез СМС в Палмс Бет се прави много лесно, както ще забележите и сами. Минусът тук  е, че имате възможност да заредите сметката си в сайта до 30 лева, но това се прави, с цел да не се превишават лимитите и да се залага разумно. Това е всичко свързано с депозирането чрез мобилен телефон в сайта на хазартния оператор. За допълнителни въпроси попитайте поддръжката в уебсайта, която ще Ви помогне да захраните сметката си, без никакъв проблем.

Заключителни думи

Хубаво е, че Палмс Бет предложи депозит чрез СМС, тъй като много играчи търсят удобен начин да депозират, без да използват банкови карти или да правят банкови трансфери. На този етап сайтът за залози предлага депозити за клиентите на А1, но в бъдеще може да се включат и други мобилни оператори, каквито са Vivacom и Telenor, а ние ще Ви държим в течение.