ТВ Игри в 22bet – какво представляват те

След като в поредица от статии Ви разказахме за залозите на спорт и казиното на 22bet, идва време да прегледаме една от най-интересните секции в сайта, а именно „Игри“. В нея ще откриете много интересни хазартни игри, като част от заглавия ще Ви върнат в детството. Нека видим какви предложения има онлайн платформата и на какво можете да играете.
Вижте повече

Посетете раздел “GAMES” и ще видите нов екран с всичко най-интересно. Игрите са буквално стотици и са разпределени в 20 подкатегории, които са изнесени в лявото меню на страницата. Вие можете да избирате между всички игри, зарове, контрол на честността, състезания, спортни игри, игри с история на залозите, класически, лотарии, кратки, игри с момичета, слотове, високи коефициенти, настолни, трудни, път към победата и други.

В платформата на 22bet присъстват добре познати игри, сред които: Руска рулетка, Домино, Камък-ножица-хартия, Супер Марио, 21 и още куп популярни забавления. На всички тях можете да залагате с истински пари, а печалбите при успех са високи. Ако желаете по-трудно игри, то просто изберете тази категория, а ако сте фенове на краткотрайните заглавия изберете тях.

 

Как се играе на хазартните игри?

За различните заглавия, важат различни правила. Пускайки си някоя игра, ще видите помощно меню, в което е посочено как да играете. Така например, ако залагате на Камък-ножица-хартия, е необходимо да посочите кой от трите варианта ще се падне, като за всеки един от тях важат конкретни коефициенти. Вие поставяте залог и изчаквате да видите какво ще се случи.

На ваше разположение е перфектна графики и звукови ефекти, за да почувствате истинска емоция, когато правите залози. Ако пък изпълните определени задачи и се възползвате от функциите в дясното меню, ще спечелите отделни бонуси, възможност за кешбек и прочие.

Ако по някакъв начин се затрудните с разчитането на правилата, винаги имате опция за чат с поддръжката, чрез който ще Ви бъде отговорено на всеки от въпросите ви. Въпреки всичко се съмняваме, че ще имате някакви проблеми, тъй като интерфейсът на игрите е много лесен за разучаване и едва ли ще затрудни дори и по-неопитните играчи.

 

Полезни функции и бонуси

На страницата с хазартни игри присъстват пет бутона представляващи различни функции и бонуси. Сега ще опишем всички тях, за да придобиете представа как да ги използвате по предназначение. Ако имате допълнителни въпроси за функциите попитайте поддръжката.

Това са възможностите, които ще срещнете, когато влезете в раздела „Games”, за да прочетете обаче всичко свързано с горе посочените бонуси, бонус игри и функции, е нужно да сте регистрирани. В противен случай информацията за клиентите е скрита, докато не се логнете.

 

Предлага ли се възможност за безплатна игра?

Не, за разлика от слотовете в уебсайта, тук не можете да играете безплатно. За да печелите пари, е нужно да влезете в системата, а след това да направите депозит. По този начин ще отворите всяко едно заглавие. Както сме споменавали в други наши материали операторът предоставя над 100 начина, с чиято помощ можете да захраните сметката си бързо и лесно.  

ТВ Игри в 22bet – какво представляват те?

На последно място в статията ни, но не и по важност представяме TV игрите в уебсайта. Те се провеждат на живо и са много интересни. Всичките се играят на живо, което допълнително засилва тръпката от изживяването. В най-горната част на раздела са посочени възможностите, но нека все пак Ви запознаем, какво да очаквате, когато посетите тази част на платформата:

Разигравания има всеки ден, като в повечето случаи събитията се развиват за няколко минути. Може би най-атрактивни се предложенията 1bet, 7bet и 21bet и шанса да изтеглите печеливши топки (тото), за да се поздравите с висока парична награда. За да се възползвате от TV Games е необходимо да си инсталирате Adobe Flash Player, с който да виждате видеото в реално време.

 

Обобщение

Раздел „GAMES” е много симпатичен и предоставя на играчите шанс да получат големи награди. В основния случай тук става дума за късмет, а не за майсторство. В случай, че ви върви в живота, можете да се пробвате. Все пак не бива да забравяме хазартния характер на тези игри, който крие риск от истински загуби. В този ред на мисли, е нужно да бъдете внимателни и да залагате разумно, за да се предпазите от разочарования и фалити.

Оценката ни за 22bet и предложените в сайта възможности е висока, тъй като това не е комерсиален сайт за залози, а нещо по-различно и разнообразно. За съжаление компанията не е лицензирана в България, но рано или късно това също може да стане факт. Желаем ви късмет!

Вижте повече: 22bet.com


Вижте повече

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *